M.R. Praxis Kft. 9700 Szombathely, Széchenyi u. 4-6, +36 94 323 493 / +36 94 900 323 hu de

Garancia

A kezeléseket mindig megelőzi egy kezelési terv felállítása, mely az árajánlatot is tartalmazza. Ha a probléma megoldására több lehetőség is kínálkozik, úgy azokat részletesen bemutatjuk, a jobb érthetőség kedvéért. Az ajánlatokat írásban is megadjuk Önnek, melynek elfogadása a kezelésbe való beleegyezést jelenti. A fentiek sikerességéből következik, hogy munkánkra az általában elfogadottnál lényegesen hosszabb idejű garanciát tudunk adni. Garancia azonban csak a technikai hibákra lehet érvényes, betegség ellen ma még sajnos nem létezik garancia.
A fogmű helyes használata mellett elvárandó a saját és pótolt fogak megfelelő ápolása.
A garancia csak akkor érvényes, ha az átadáskor előírt időszakos ellenőrzéseken (legalább évente) megjelenik, és a javasolt állapotfenntartó kezeléseket (fogkő eltávolítás, ellenőrző röntgenfelvétel, alábélelés) záros határidőn belül elvégezhetjük.
Nem tudunk garanciát vállalni azokban az esetekben, amikor a fogmű baleset, rendellenes használat miatt sérült. Az Ön garanciális igénye csak nálunk érvényesíthető, más, nem a mi rendelőnkben javított fogmű a garancia elvesztését vonja maga után. Jogos garanciális igény esetén természetesen átvállaljuk a fogmű újbóli fogtechnikai és orvosi díját.

Porcelán és fém alkatrészekre 5 év
Műanyag alkatrészekre 2 év
Funkciós részekre (csúsztató, betét) 1 év

Ha implantátumát 3 évnél előbb elveszíti, úgy - amennyiben lehetséges - új implantátumot helyezünk be. A garancia feltétele itt is az évenkénti kontrollvizsgálaton való megjelenés.