M.R. Praxis Kft. 9700 Szombathely, Széchenyi u. 4-6, +36 94 323 493 / +36 94 900 323 hu de

Bemutatkozás

1988-ban tett szakvizsgám óta igyekszem együtt fejlődni a szakmával, nagy örömömre szolgál az új technológiák és anyagok megismerése, használata. 1999 óta dolgozom e cég keretein belül, és napjainkban 3 fogszakorvos kollégával, szakasszisztensekkel, dental- higiénikusokkal, hosztesszel csapatmunkában látjuk el betegeinket. Szombathely belvárosában egy műemlék jellegű társasház földszintjén alakítottuk ki három rendelős praxisunkat.
A modern fogorvoslást magas színvonalon felszerelt kezelőegységek, digitális röntgen készülékek,Soft lézer eszközök,  valamint egyéb speciális berendezések szolgálják.

 

2000

2000-től a 3M és Espe cégek referencia praxisa vagyunk, mely címet megtiszteltetésnek tartjuk ezen nagy cégek részéről. Íly módon mindig a legújabb, legmodernebb anyagokat, eszközöket, módszereket tudjuk felhasználni. "Az M.R. Praxis rendelő mind külső megjelenésével, mind magas színvonalú, kifogástalan minőségű szakmai munkájával méltán képviseli a 3M Espe termékek hírnevét, minőségét."

2004

2004 óta az ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 minőség és környezetirányítási rendszer segitségével dolgozunk. / TÜV /.

2007

2007-ben bevezettük az egyre többet keresett professzionális fogfehérítést, valamint áttértünk a komplett digitális betegnyilvántartási rendszerre és a Rtg.-berendezéseket is digitálisra cseréltük.

2010

Központi előkészítő és sterilizáló helyiséget üzemeltünk be, Miele és Melag készülékekkel, melynek segítségével az elvártnál magasabb szintre helyeztük a higiénés körülményeket.

2012

Kezelőegységek cseréjével - szénkefe mentes mikromotor, kerámia csapágyas turbina, led megvilágítás - a finom precíziós munkát támogatjuk.

2013

Megfiatalítottuk a váróhelyiséget, új színekkel, mintákkal kellemesebb légkört teremtettünk a kezelésre várakozó vendégeink részére.

2015

Elkészült az új weboldalunk, mely a mai kor kihívásainak megfelelően egyszerű, letisztult, táblagép- és okostelefon- barát lett.

2016

Új szakmai kihívásokat keresve elfogadtam az Országos Tisztifőorvosi Hivatal felkérését fog és szájbetegségek szakmában a Vas megyei szakfelügyelő főorvosi tevékenységre. Bízom benne, hogy ténykedésem a kollégák javára lesz, szakmai munkájuk színvonalának további emelkedését szolgálja majd.

2018

Szolgáltatásaink bővítésével és új beruházásokkal nyitottunk a gyermekfogászat felé. Legkisebb vendégeink számára gyermeküléssel ellátott maximálisan zajszegény kezelőegységet telepítettünk és a digitális rtg. berendezéseket is gyermekbarát még kisebb sugárterhelést adó és kisgyermekek képbeállítására is kiválóan alkalmas készülékre cseréltük.

2019

A gördülékeny, színvonalas munka és az esztétikai élmény érdekében mindhárom kezelő egységünket OMS VIRTUOSUS készülékekre cseréltük.