M.R. Praxis Kft. 9700 Szombathely, Széchenyi u. 4-6, +36 94 323 493 / +36 94 900 323 hu de

Bemutatkozás

1999

1988-ban tett szakvizsgám óta igyekszem együtt fejlődni a szakmával, nagy örömömre szolgál az új technológiák és anyagok megismerése, használata. 1999 óta dolgozom e cég keretein belül, és napjainkban 3 fogszakorvos kollégával, szakasszisztensekkel, dental higiénikusokkal, hosztesszel csapatmunkában látjuk el betegeinket. Szombathely belvárosában egy műemlék jellegű társasház földszintjén alakítottuk ki három rendelős praxisunkat.
A modern fogorvoslást magas színvonalon felszerelt kezelőegységek, digitális panoráma és fogászati röntgen készülékek, valamint egyéb speciális berendezések szolgálják.

2000

2000-től a 3M és Espe cégek referencia praxisa vagyunk, mely címet megtiszteltetésnek tartjuk ezen nagy cégek részéről. Íly módon mindig a legújabb, legmodernebb anyagokat, eszközöket, módszereket tudjuk felhasználni. "Az M.R. Praxis rendelő mind külső megjelenésével, mind magas színvonalú, kifogástalan minőségű szakmai munkájával méltán képviseli a 3M Espe termékek hírnevét, minőségét."

2004

2004 óta az ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 minőség és környezetirányítási rendszer segitségével dolgozunk. / TÜV /. 2004-től készítünk fémmentes kerámia koronát és hidat, CAD-CAM fréztechnológiával zirkon-oxidból készülő pótlásokat. A pótlás vázának fehér fényáteresztő színe még szebb, élőbb fogpótlás elkészítését teszi lehetővé és tökéletesen biokompatibilis. / ZIRKON ZAHN /

2007

2007-ben bevezettük az egyre többet keresett professzionális fogfehérítést, valamint áttértünk a komplett digitális betegnyilvántartási rendszerre és a Rtg.-berendezéseket is digitálisra cseréltük.

2010

Központi előkészítő és sterilizáló helyiséget üzemeltünk be, Miele és Melag készülékekkel, melynek segítségével az elvártnál magasabb szintre helyeztük a higiénés körülményeket.

2012

Kezelőegységek cseréjével - szénkefe mentes mikromotor, kerámia csapágyas turbina, led megvilágítás - a finom precíziós munkát támogatjuk.

2013

Megfiatalítottuk a váróhelyiséget, új színekkel, mintákkal kellemesebb légkört teremtettünk a kezelésre várakozó vendégeink részére.

2015

Elkészült az új weboldalunk, mely a mai kor kihívásainak megfelelően egyszerű, letisztult, táblagép- és okostelefon- barát lett.

2016

Új szakmai kihívásokat keresve elfogadtam az Országos Tisztifőorvosi Hivatal felkérését fog és szájbetegségek szakmában a Vas megyei szakfelügyelő főorvosi tevékenységre. Bízom benne, hogy ténykedésem a kollégák javára lesz, szakmai munkájuk színvonalának további emelkedését szolgálja majd.

2018

Szolgáltatásaink bővítésével és új beruházásokkal nyitottunk a gyermekfogászat felé. Legkisebb vendégeink számára gyermeküléssel ellátott maximálisan zajszegény kezelőegységet telepítettünk és a digitális rtg. berendezéseket is gyermekbarát még kisebb sugárterhelést adó és kisgyermekek képbeállítására is kiválóan alkalmas készülékre cseréltük.

MR PRAXIS - SZOMBATHELY

Szombathely az ország nyugati részén fekvő Vas megye székhelye, 80 ezer lakossal. Régészeti kutatások bizonyítják, hogy a város a Kárpát-medence legrégebbi folyamatosan lakott városi rangú települése.

Az ország nyugati részén lévő Vas megye székhelye Szombathely. A város lakói méltó módon ápolják a római kori emlékeket, és arról is rendszeresen megemlékeznek, hogy a hagyomány szerint itt született a későbbi tours-i püspök, Szent Márton. Úgy tartják, Márton szülőházának alapjaira épült a mai Szent Márton-templom. Szombathely 1777 óta püspöki székhely, és ehhez illően nagyon sok keresztény műemlék van a városban. A püspöki palota épületében kapott helyet az egyháztörténeti múzeum és kincsestár. A székesegyházban több Maulbertsch-festmény látható. A történelmi belváros szerkezetében máig őrzi középkori formáját. A Fő tér, korábban piactér adott helyet több évszázadon keresztül a szombathelyi heti és országos vásároknak. Innen is kapta nevét a település: Szombathelyen szombaton tartották a heti vásárokat. A közkedvelt teret számos műemléképület ékesíti (Pl. a híres színésznő Márkus Emília és az egykori igazságügy miniszter Horváth Boldizsár lakóháza, de itt találhatjuk meg Joyce kedvenc regényhőse, Leopold Bloom szülőházát is)...

még több szombathelyről